Relaxfauteuils

Relaxfauteuils, dat is heerlijk achterover leunen. Relaxstoelen zijn niet alleen een bijzondere blikvanger in huis, maar ook een plek om helemaal tot rust te komen. Met of zonder hocker, in rvs-look of van hout inclusief lamp of tafeltje, de keuze is aan u.

Bij de aanschaf van een relaxfauteuil dient u met een aantal zaken rekening te houden. Elk lichaam is anders en daarom is het bij een relaxfauteuil belangrijk om de juiste zithoogte, zitdiepte en armleuningen te vinden. Onze adviseurs geven u vakkundig en gespecialiseerd advies op maat. Komt u gerust proefzitten op een van de ruim 100 modellen relaxstoelen die bij ons staan opgesteld.

Relaxfauteuil thuis uitzoeken

Heeft u in uw ideale relaxstoel gezeten, dan wilt u beslist niet meer anders. Onze compleet vernieuwde afdeling relaxfauteuils, met een brede en gevarieerde collectie, zorgt ervoor dat u zeker de relaxfauteuil vindt die bij u past! Is het niet mogelijk om zelf naar de winkel te komen, dan verzorgen wij graag een advies aan huis voor u. Geen enkel probleem.

Relaxfauteuils Relaxfauteuils

100% zwart, 10% voordeel
Tijdloos, luxueus afgewerkt designzitmeubelen.
Daarvoor zit u goed bij JORI. U geniet tijdelijk* een uitzonderlijk voordeel op het model Brainbuilder
in 100% zwart natuurleder Cacila black. Een weergaloze kwaliteit, een stijlvol design en een ultieme zitervaring gegarandeerd.
Wij vertellen u er graag meer over.


* Actie geldig tot 31.12.2014

Onze winkel

   

Route ยป

 

Wennekers Wooncentrum
Ambachtsweg 3
6562 AZ Groesbeek
Tel: (024) 397 25 18


E-mail: wooncentrum@wennekers.nl 

 
   

  cbw erkend

Vanaf September zijn we weer iedere Zondag

geopend van:

 van 12.00 uur tot 17.00 uur

Dinsdag t/m donderdag

9.30 tot 18.00 uur
Vrijdag 9.30 tot 20.00 uur
Zaterdag 9.30 tot 17.00 uur