Accessoires

Woonaccessoires Groesbeek omgeving Nijmegen Wijchen en Gennep

Wennekers Wonen is uw ervaren specialist op het gebied van wonen. We hebben meer dan 65 jaar ervaring met meubelen voor de woonkamer, eetkamer en keuken en alle leefruimtes voor overdag die u kunt bedenken. We zijn gespecialiseerd in prachtige vloeren en alles voor de ramen en wanden, net als bijzondere accessoires. Kom naar onze showroom in Groesbeek in de omgeving van Nijmegen, Wijchen en Gennep. Met meer dan 8.000 m2 wooninspiratie vindt u er de mooiste accessoires en kunnen onze adviseurs u daar meer over vertellen.

Verlichting en kapstokken

Bekijk binnen de verschillende accessoires bijvoorbeeld onze verlichting en de kapstokken. Het zijn twee van de productgroepen die in huis zorgen voor zowel sfeerbeleving als een belangrijke mate van functionaliteit.

De diverse accessoires zijn beschikbaar in diverse stijlen, waar we u graag persoonlijk advies op maat over uitbrengen. Bovendien hebben we een eigen servicedienst, die u kan ondersteunen bij eventuele (montage)vragen over de verschillende accessoires voor in uw interieur.

Service

Al 65 jaar uw woonspecialist
8.000m2 wooninspiratie
Persoonlijk advies op maat
Eigen service dienst

Interieuradvies
op maat

Maak nu een afspraak