Bank Rhodos in Groesbeek

Bank Rhodos

Zeer elegant en met een knipoog naar de jaren 50 biedt RHODOS ruimte aan een compleet gezin. De wat diepere zit nodigt uit tot loungen. Door de verfijnde lijnen en de ranke poten oogt dit ontwerp luchtig en ingetogen. 

Bank Rhodos is een eigentijdse bank met zijn fraaie slanke armleuning en zwarte konische poot en losse zachte vormvaste kussens.

De kussens zijn gevuld met een zachte vulling van 100% natuur-rubber en zorgt daarmee voor een comfortabele zithouding.

Hier uitgevoerd in een gewaxt nubuck vintage leder. Maar ook in andere ledersoorten en in stof uitvoerbaar.


Vanaf € 1.899,00

BANKEN

Een mooie bank vormt de basis van een warme en sfeervolle woonkamer. De banken uit de Novastyl-collectie zijn goed van kwaliteit en gericht op een duurzaam, lang en gelukkig leven. Ontdek de stijlvolle banken met sierlijke poten en een ruime keuze uit handige armleuningen. Door zelf te kiezen uit de verschillende elementen kunt u een eigen stijl bank samenstellen geheel afgestemd op uw wensen. De banken combineren een unieke stijl binnen de exclusieve collectie met het ontwerp dat bovendien een functioneel karakter heeft. Bekijk bovendien specifiek de hoekbanken, als alternatief voor de 2,5 - 4,5-zits exemplaren. Zitbanken vindt u bij Wennekers Wonen in de regio Groesbeek, Nijmegen en Malden!