Desso Tapijt Desso & EX for Home 8811-619 in Groesbeek

Deze nieuwe collectie is opgebouwd uit tal van nieuwe gelaagde patronen, prints en kleuren die passen binnen de ontwerpstijl van Ex-Interiors en de filosofie van Desso.
€ 209,95 Per m²
Kamerbreed tapijt met gesneden pool of op maat gemaakte karpetten.

Deze collectie stimuleert speelse vloerthema's, met kamerbreed tapijt of een karpet, voor het benadrukken van bepaalde elementen in je woonruimtes. Hierbij wordt uitgegaan van een neutrale basis gecombineerd met een groot aanbod van patronen uitgevoerd in vijf verschillende kleurgroepen: Steen, Karmijn, Amber, Blad en Indigo.

Een van de sterkste eigenschappen van het merk Desso is excellentie in design.

De eigen ontwerpteams van Desso putten regelmatig inspiratie uit hun samenwerking met toonaangevende ontwerpers als Petra Blaisse, Hella Jongerius, Mark Mulders, Marcel Wanders en Victor & Rolf, de ontwerpers van EX-Interiors. Deze unieke co-creatie vormt de verbinding tussen diverse kleuren en dessins en legt daarmee een basis voor het creëren van eenheid in het interieur. Ingetogen en rustig of juist expressief en intens, de collectie geeft eigenheid en sfeer aan elke ruimte.

Als Cradle to Cradle®-bedrijf gaat Desso verder dan wat de meeste mensen verstaan onder duurzaamheid.

Desso heeft een subsidie ontvangen van het LIFE-programma van de Europese Unie in het kader van Dessos streven naar de ontwikkeling van tapijtproducten die kunnen worden gerecycled in een gezond, gesloten systeem op basis van de Cradle to Cradle®-principes.
Meer informatie
Breedte 400.00
Eenheid m1
Kenmerken Type tapijt: gesneden pool
Geschikt als tapijt, ook als vloerkleed op maat.
Merk Desso
Type product Tapijt
Kleur Blauw
m2 prijs 60
Poolmateriaal 100% PA
Rugmateriaal Polypropyleen weefsel + vlies
Poolhoogte 4,80
Breedte 400
Dikte totaal 7,00
Gebruiksklasse Zwaar thuisgebruik (klasse 23)
Brandklasse Cfl-s1
Comfortklasse LC3
Eigenschappen Geschikt voor trap, Geschikt voor vloerverwarming, Geschikt voor zwenkwielen

Nog geen resultaten