Blog

Romantische woonstijl New Classic

Ben je op zoek naar een nieuwe woonstijl? Heb je wel eens aan New Classic gedacht? De woonstijl New Classic brengt een romantische, vertrouwde en elegante sfeer. Het combineert tijdloze, klassieke dessins met de luxe en comfort die we nu graag terug zien in ons huis. Deze woonstijl is nog jaren relevant en zal altijd zorgen voor positieve reacties van anderen! In dit artikel leggen we graag uit wat de opvallendste aspecten zijn van deze klassieke woonstijl en wat het karakteriseert!

Kalme tinten
De New Classic woonstijl wordt geaccentueerd door de zachte kleuren die terug te vinden zijn in het design. Denk dan bijvoorbeeld aan zandkleuren, licht roze en grijs. Deze tinten kun je verwerken op je muren en vloeren, maar zijn ook geschikt voor de meubels. De kalme tinten zorgen voor een rustige en ontspannen sfeer. Zo kun je thuis goed ontvluchten van de gehaaste wereld buiten!

Rijke en luxe materialen
Gebruik maken van rijke- en luxe materialen is een echte must in een New Classic interieur. Fluweel is een voorbeeld van een luxe stof die ideaal is voor kussens, gordijnen of een stijlvolle bank. Hierbij kun je donkere kleuren kiezen als: beige, teal of grijs. Dit zal voor een romantische en chique sfeer zorgen in het hele interieur!

Duurzame materialen
In de New Classic woonstijl wordt veel hout, glas en wol verwerkt in alle lagen van het interieur. Deze materialen zijn zeer duurzaam. Zo is je design een combinatie van modern en klassiek en daarbovenop ook nog goed voor het milieu; ideaal dus!

Ronde vormen
Om de puntjes op de i te zetten in deze stijl, kun je ronde vormen gebruiken in het interieur. Dit past perfect bij het New Classic gevoel! Denk aan ronde spiegels, of een mooi rond vloerkleed. Ook een poef die een ronde vorm heeft kan een touch van klasse zijn in het interieur. Zo til je je interieur naar het volgende niveau!

Wil je meer weten over de woonstijl New Classic? Kom langs bij Wennekers Wooncentrum in Groesbeek.

 

Persoonlijk advies

Onze interieur specialisten helpen je graag iets te vinden wat past binnen jouw wensen en budget.

Voor iedere woonstijl

We werken met de mooiste merken. Zorgvuldig voor jou bij elkaar gezocht.

Authentiek maatwerk

Alle materialen worden vakkundig ingemeten, verwerkt en gemonteerd.