Keukens - binnenkort in onze showroom

Nieuw bij Wennekers Wooncentrum: uw ideale keuken

In de regio Nijmegen, Malden en Wijchen is Wennekers Wooncentrum al jaren het vertrouwde adres voor vakkundig woonadvies. Of het nu gaat om smaakvolle kwaliteitsmeubelen, een nieuwe vloer, verrassende raamdecoratie of het herstofferen van uw eigen bank of fauteuil; in onze showroom in Groesbeek vindt u altijd wat u zoekt. En binnenkort nog meer, want vanaf medio Juli wordt Wennekers Wooncentrum uitgebreid met KeukenStyl by Wennekers!

Het hart van ieder huis

Een gezellige keuken is het hart van ieder huis. Daar komt iedereen samen, daar wordt het eten bereid, kortom: daar wordt het leven geleefd. Dan is het alleen maar logisch dat u die keuken zo mooi en sfeervol mogelijk wilt hebben. Juist daarom kunt u voortaan ook bij Wennekers Wooncentrum terecht voor alle vooraanstaande keukenmerken, zodat u de keuken van uw dromen kunt samenstellen.

Keukendesign heeft de afgelopen jaren bepaald niet stilgestaan

Dankzij de grote keus in duurzame materialen, innovatieve apparatuur en nieuwe inbouwtechnieken kan nu werkelijk elke droomkeuken worden gerealiseerd. De beschikbare ruimte speelt daarbij amper een rol: voor elk oppervlak vinden we samen een passende indeling, zodat gebruiksgemak en leefgenot optimaal samengaan. Onze KeukenStyl-adviseurs staan dan ook klaar om met u alle mogelijkheden door te nemen. Van ontwerp en indeling tot planning en uitvoer.