Merk logo

Eikenhouten meubels van BKS kun je kopen bij Wennekers Wooncentrum de regio Nijmegen, Malden en Wijchen

BKS heeft verschillende collecties met kasten, tafels, stoelen en meer meubels. Deze kwaliteitsmeubelen kunnen naar wens worden samengesteld. BKS wordt verkocht bij Wennekers Wooncentrum. Je bent in de showroom in Groesbeek welkom om een kijkje te komen nemen.

Meubelcollectie Aurora van BKS in de regio Nijmegen, Malden en Wijchen

Meubelprogramma Aurora is een collectie met een rank en zwevend uiterlijk en een uitgesproken karakter. Dit programma heeft een aantal bijzondere kenmerken; de wanden die in verstek zijn geplaatst, de verfijnde afronding en de unieke geïntegreerde grepen in de deuren en laden.

Dit programma heeft veel mogelijkheden, diverse indelingen, meerdere maatvoeringen, drie soorten pootjes en de optie tot een hangend meubel. Je kunt kiezen uit de verschillende BKS afwerkingen, zoals een geschraapt bovenblad.

Aurora wordt gemaakt van massief geselecteerd eikenhout (uitgezonderd de achterwanden en ladebodems). Dit hout heeft een rustige uitstraling en heeft praktisch geen noesten.Maak een afspraak

Strakke meubels van BKS bij Wennekers Wooncentrum

Meubelprogramma Dover heeft strakke lijnen, en is eigentijds, modern, en zwevend. Dover wordt gemaakt van massief geselecteerd eikenhout (uitgezonderd de achterwanden en ladebodems). Geselecteerd hout is hout waar praktisch geen noesten in zitten. Het wordt speciaal geselecteerd op een rustige uitstraling.


Naast de uitgebreide mogelijkheden die het programma biedt, bestaat tevens de mogelijkheid om maten aan te passen of een meubel geheel naar wens te maken.
Onze ervaren binnenhuis adviseurs gaan graag aan de slag om jouw persoonlijke interieur geheel naar je wensen samen te stellen.Neem contact op met ons

Maatwerk op eikenhouten meubelen in de regio Nijmegen, Malden en Wijchen

Een ambachtelijk meubel, geheel naar jouw wens gemaakt en met een perfecte prijs-kwaliteitsverhouding, dat is mogelijk met het maatwerkprogramma.

Met het Maatwerkprogramma (MWP) stel je in enkele eenvoudige stappen je eigen meubel samen. Of je stijl nu klassiek, landelijk of modern is, met de uitgebreide keuze in indelingen, uitvoeringen en afwerkingsmogelijkheden in massief Frans eikenhout bepaal je zelf tot in detail het uiteindelijke ontwerp. Het resultaat: een uniek en op maat gemaakt kwaliteitsmeubel, een sieraad voor je interieur.

Wij bieden een ruime keuze aan indelingen, bovenbladen, deurtypes en poten/plinten. Combineer dit met de talloze opties voor grepen en houtkleuren. De mogelijkheden van het maatwerkprogramma zijn oneindig.Bekijk onze merken

Zwarte wandopstelling van BKS

Hiernaast zie je de wandopstelling Aurora in zwart geschraapte afwerking met een ingebouwde haard.

Met dit beeld willen we laten zien dat je met BKS onbegrensd kunt combineren en stel je zelf je droominterieur samen. Uiteraard staan onze ervaren adviseurs voor je klaar voor een passend interieurs advies.

Kom gerust eens binnenlopen bij Wennekers Wooncentrum in Groesbeek.

De grote merken van Wennekers Wooncentrum

Bij Wennekers Wooncentrum verkopen we onder meer de volgende merken:

Artelux
Bonaparte
De Ploeg
Desso
Kendix
Luxaflex®
Parade
Moduleo
De Toekomst
BKS
Brinker
Dykk
Eth
Haveco
Havee
H E Design
Hofstede Raanhuis
Interstar
Janssens Orient Carpets
Koinor
DN Design
Koopmans
Novastyl
Probilex
Rebel
ROM
Tommy m
Van der Drift
Kebe
Gealux
Mobliberica
Moduss
Nouvion
Passe Partout
Lotus
Luux
Mecam
Neo Style
Ojee Design
Saunaco
Schillig
Select Design meubelen
Sumisura
Touche
Trio Lightening
ZTaHL