Meubelen

Meubelen in Groesbeek, omgeving Nijmegen, Wijchen en Gennep.

Mooie meubelen koopt u bij Wennekers Wonen. Bezoek onze showroom in Groesbeek in de omgeving van Nijmegen, Wijchen en Gennep of doe online alvast inspiratie op. U heeft de keuze uit mooie meubelen om op te zitten, salontafels, woonaccessoires en de rest van onze uitgebreide collectie.

Zitmeubelen

Bekijk bijvoorbeeld de banken en eetkamerstoelen, beiden mooie meubelen om op te zitten. De banken zijn heerlijk comfortabel en beschikbaar in verschillende kleuren, terwijl u met de stoelen voor de eetkamer zorgt voor een mooie combinatie met de eetkamertafels.
Zoek er een luxe fauteuil bij uit om lekker in weg te zakken en plaats die bijvoorbeeld bij een van de hoekbanken om de woonkamer een afgezonderd zitgedeelte te geven. Bekijk tenslotte de relaxfauteuils waarin u even helemaal nergens aan hoeft te denken of ontspannen een goed boek kunt lezen.

Salontafels, woonaccessoires en meer

Binnen onze uitgebreide collectie meubelen vindt u onder andere mooie wandmeubelen en salontafels, net als tal van woonaccessoires. Bekijk ze online om alvast wat inspiratie op te doen en kom vervolgens naar onze showroom in Groesbeek. Onze adviseurs vertellen u daar graag meer over de gebruikte materialen of kunnen u adviseren over de juiste stijl in uw interieur.

8.000 m2 meubelen bij Wennekers Wonen in Groesbeek, in de omgeving van Nijmegen, Wijchen en Gennep

In de showroom vindt u meer dan 8.000 vierkante meter met meubelen, in de stijl die u het meest aanspreekt. We helpen u graag inspiratie op te doen, terwijl u even ontspannen op de zitmeubelen kunt komen zitten of u de leuke woonaccessoires op uw gemak met elkaar kunt combineren.

 

Service

Al 65 jaar uw woonspecialist
8.000m2 wooninspiratie
Persoonlijk advies op maat
Eigen service dienst

Interieuradvies
op maat

Maak nu een afspraak