Informatie & Tips

Via de zoekopdracht vind je meer informatie en tips over onze producten.

Onze producten

Via de zoekopdracht krijg je toegang tot onze producten.

Dé stijlvol woninginterieurspecialist in regio Groesbeek

Meubelwinkel Wennekers Wonen in Groesbeek

Wanneer je op zoek bent naar meubelen die passen bij jouw persoonlijke stijl en woondromen, dan ben je bij Wennekers Wonen aan het juiste adres. Met hoogwaardige kwaliteit en een lange levensduur bieden we meubelen die jouw huis verrijken met comfort en stijl.

Bezoek de showroom

Bekijk collectie-items

Hoekbanken

Zorgvuldig ontworpen en met liefde geselecteerde meubelstukken voor een perfecte woonkamerindeling, ruimtebesparend en passend voor jouw interieur.

Bekijk collectie-items

Zitbanken

Transformeer je woonkamer tot een stijlvolle oase met onze zitbanken, beschikbaar in diverse kleuren en materialen voor een persoonlijke touch.

Bekijk collectie-items

Tafels

Maak je eethoek of woonkamer compleet met onze perfect passende tafels, verkrijgbaar in verschillende vormen, materialen en kleuren.

Bekijk collectie-items

Kasten

Praktische en stijlvolle oplossingen voor een opgeruimde woonkamer, inclusief tv-meubels, dressoirs, boekenkasten en meer om je interieur te verrijken.

Bekijk collectie-items

Stoelen

Een gevarieerde collectie van comfortabele en stijlvolle stoelen, geschikt voor elke gelegenheid en beschikbaar in verschillende stijlen, materialen en kleuren.

Bekijk collectie-items

Fauteuils

Verrijk je interieur met een perfecte plek om te ontspannen, tot in de puntjes verzorgd voor ultiem comfort.

Persoonlijk meubeladvies in Groesbeek

Ben je nog niet helemaal zeker over je keuze? Kom dan gerust langs in onze winkel om de collectie met eigen ogen te bekijken.

Maak een afspraak