Een stoel zoals een fauteuil of een eetkamerstoel vind je bij Wennekers Wooncentrum in de regio Nijmegen, Malden en Wijchen

Goed zitten is heel belangrijk. Jouw keuze voor de beste fauteuil of eetkamerstoel onderschatten wij dan ook niet. Behalve dat de stoelen comfortabel zijn, ben je uiteraard ook op zoek naar zitelementen die in jouw interieur passen. Wennekers Wooncentrum in Groesbeek heeft een ruime collectie fauteuils en eetkamerstoelen voor elk type interieur. Wil je hierbij op weg geholpen worden? Je bent in onze winkel in de regio Nijmegen, Malden en Wijchen welkom om de stoelen uit te proberen.

Image slide

De fijnste fauteuils vind je bij Wennekers Wooncentrum in de regio Nijmegen, Malden en Wijchen

Het grootste deel van ons leven brengen we liggend en zittend door. En zoals je voor een bed op zoek gaat naar een matras waarop je lekker ligt, kies je een fijne stoel om op te zitten.

Een fauteuil gaat iets verder dan een gewone stoel. Hierin ga je zitten om te ontspannen. Dat voel je ook meteen. Als je in een passende fauteuil gaat zitten, wil je daar voorlopig niet uit.

Bij Wennekers Wooncentrum mag je ze allemaal proberen, dus trek er even wat tijd voor uit. Breng ons gerust een bezoek in Groesbeek.


Bekijk onze collectie fauteuils

Vind een eigen passende fauteuil die lekker zit in de regio Nijmegen, Malden en Wijchen

Er zijn duizenden verschillende fauteuils en elke fauteuil zit weer anders. Wat de een heerlijke stoel vindt, vindt de ander helemaal niets. Fauteuils variëren in zithoogte, diepte en breedte van het zitkussen en de lengte van de rugleuning.

In sommige fauteuils kun je helemaal wegkruipen, andere fauteuils zijn juist meer helemaal open. Bij de een zit je diep en hang je naar achteren, terwijl andere een meer actieve zithouding vragen.

Welke fauteuil vind jij het prettigste? Kom het uitproberen bij Wennekers Wooncentrum in Groesbeek. We helpen je graag verder.


Neem contact op met ons

Het oog wil ook wat, kies een mooie stoel bij Wennekers Wooncentrum

Aangezien een fauteuil deel uitmaakt van een interieur, is er voor elke stijl wel een fauteuil te vinden. Het frame kan gemaakt zijn van hout of metaal. Houten frames zie je vooral bij klassieke fauteuils en in de landelijke en Scandinavische stijl.

Metaal oogt al snel industrieel en modern. Er zijn stoelen waar het design leidend is en andere waar comfort voorop staat.

Qua bekleding kun je ook je hart volgen door te kiezen voor stof, leder of andere materialen die daarvan zijn afgeleid. Zeker stoffen bekleding is vaak in verschillende patronen en kleuren leverbaar en zo kun je de fauteuil perfect afstemmen op de rest van je interieur.

Eetkamerstoelen vind je ook bij Wennekers Wooncentrum in de regio Nijmegen, Malden en Wijchen

Wat zet jij bij je eettafel, een eetkamerstoel of eetkamerfauteuil? Wennekers Wooncentrum in Groesbeek heeft ze allebei. Van modern tot klassiek, voor elke stijl is er wel wat te vinden.

De tijd rond de eettafel is waardevolle tijd. Je eet daar met het gezin, borrelt daar met vrienden en doet er een spelletje met kinderen. Dan is het wel lekker om comfortabel aan tafel te zitten.

Kom het uitproberen bij Wennekers Wooncentrum in Groesbeek. We hebben stoelen in vele kleuren en materialen staan.


Bekijk onze collectie eetkamerstoelen

Probeer jouw stoel bij ons uit in Groesbeek

We kunnen uren vertellen over de eigenschappen en voordelen van de verschillende fauteuils en eetkamerstoelen, maar zelf ervaren is beter.

Kijk eerst wat je mooi vindt en ga dan uitgebreid in alle stoelen zitten die je aanspreken.

Wij van Wennekers Wooncentrum heten je van harte welkom.

Wil je meer weten over fauteuils, eetkamerstoelen en de rest van het assortiment van Wennekers Wooncentrum in Groesbeek, maak dan een afspraak.


Persoonlijk advies in onze winkel

De grote merken van Wennekers Wooncentrum

Bij Wennekers Wooncentrum verkopen we onder meer de volgende merken:

Artelux
Bonaparte
De Ploeg
Desso
Kendix
Luxaflex®
Parade
Moduleo
De Toekomst
BKS
Brinker
Dykk
Eth
Haveco
Havee
H E Design
Hofstede Raanhuis
Interstar
Janssens Orient Carpets
Koinor
DN Design
Koopmans
Novastyl
Probilex
Rebel
ROM
Tommy m
Van der Drift
Kebe
Gealux
Mobliberica
Moduss
Nouvion
Passe Partout
Lotus
Luux
Mecam
Neo Style
Ojee Design
Saunaco
Schillig
Select Design meubelen
Sumisura
Touche
Trio Lightening
ZTaHL