Bank kopen? Wennekers Wooncentrum in de regio Nijmegen, Malden en Wijchen is expert op het gebied van zitbanken

Een bank is een centraal punt in je woonkamer. Dat is de plek waar je alleen, met het gezin of vrienden tot rust komt. Bij Wennekers Wooncentrum vind je een uitgebreide collectie aan banken. Met de zitbank, hoekbank of modulaire bank die bij jouw interieur en woonsituatie past, maak je een statement in je huis. Kies met zorg het materiaal, de kleur en de mate van comfort die jouw persoonlijkheid weerspiegelt. Kom in de regio Nijmegen, Malden en Wijchen onze banken uitproberen.

Image slide

De beste bank vind je bij Wennekers Wooncentrum in de regio Nijmegen, Malden en Wijchen

Met z'n allen op de bank tijdens een verjaardag of onderuitgezakt film kijken op een regenachtige zondag: een bank is niet meer weg te denken uit het hedendaagse interieur.

Dat de bank zo populair is, heeft vooral te maken met de vele mogelijkheden die een bank biedt. Met een paar comfortabele kussens en een deken erbij is de bank ook geschikt voor een relaxmoment of middagdutje. Kortom, de bank biedt een fijne plek voor iedereen.

Ben jij op zoek naar een bank die in jouw interieur past? Wennekers Wooncentrum in Groesbeek heeft een grote collectie in allerlei stijlen. Loop gerust eens binnen bij Wennekers Wooncentrum om een een kijkje te nemen.


Bekijk onze collectie zitbanken

Op zoek naar een bank in de goede maat en stijl? Je vindt die bij Wennekers Wooncentrum

Banken zijn er in vele soorten, maten en uitvoeringen. Het is mogelijk een bank als solitair zitmeubel te gebruiken, zonder andere zitmeubels erbij.

Afhankelijk van je voorkeur, smaak en interieur kun je er een andere bank of stoelen aan toevoegen. Op die manier creëer je een zithoek.

Je kunt ook kiezen voor een bankstel. De bank maakt daar dan samen met een of twee stoelen deel van uit. Een bankstel biedt rust en eenheid in het interieur, doordat alles op dezelfde wijze is uitgevoerd.

Heb je iets minder ruimte, dan kun je in plaats van een driezitsbank voor een tweezitsbank kiezen.

Bekijk de mogelijkheden bij Wennekers Wooncentrum in Groesbeek.


Neem contact op met ons

Nieuwe banken uitproberen is mogelijk in de regio Nijmegen, Malden en Wijchen

Elke bank zit anders. Bij de een zit je meer rechtop en heb je veel steun in de rug. Andere banken nodigen uit om meer relaxt te gaan zitten.

Bij Wennekers Wooncentrum hebben we banken in allerlei soorten, maten en uitvoeringen. Je mag ze allemaal proberen, want alleen door uitgebreid op een bank te gaan zitten, hangen of liggen, weet je zeker dat je de bank kiest die bij jou past.

Als je de ideale bank voor jouw interieur hebt gevonden, kunnen onze adviseurs precies vertellen in welke uitvoeringen en kleuren de bank beschikbaar is. Kom dus snel kijken en testen in onze showroom.

Wil je meer weten over banken en de collectie van Wennekers Wooncentrum in Groesbeek, maak dan hier een afspraak.


Bekijk hier onze zitbanken

De grote merken van Wennekers Wooncentrum

Bij Wennekers Wooncentrum verkopen we onder meer de volgende merken:

Artelux
Bonaparte
De Ploeg
Desso
Kendix
Luxaflex®
Parade
Moduleo
De Toekomst
BKS
Brinker
Dykk
Eth
Haveco
Havee
H E Design
Hofstede Raanhuis
Interstar
Janssens Orient Carpets
Koinor
DN Design
Koopmans
Novastyl
Probilex
Rebel
ROM
Tommy m
Van der Drift
Kebe
Gealux
Mobliberica
Moduss
Nouvion
Passe Partout
Lotus
Luux
Mecam
Neo Style
Ojee Design
Saunaco
Schillig
Select Design meubelen
Sumisura
Touche
Trio Lightening
ZTaHL