Behang in Groesbeek omgeving Nijmegen


Behang op de muren zorgt voor een sfeervol karakter binnen het interieur. Er zijn diverse kleuren, dessins en merken behang beschikbaar, die u bij ons in de showroom in Groesbeek in de omgeving van Nijmegen, Wijchen en Gennep kunt komen bekijken. Onze adviseurs kunnen u meer vertellen over de diverse kleuren behang en de materialen die er beschikbaar zijn. Stem het behang bijvoorbeeld af op de vloer of de meubelen die u heeft staan.


Wennekers Wooncentrum is thuis in wonen


Om van je huis een plezierige ruimte te maken, is het gebruik van kleur en de juiste stoffen onmisbaar. Textiel is hét middel om je woning helemaal naar je smaak in te richten. Bij een eerste bezoek aan een woonstoffeerder overvalt je vaak de veelvoud aan keuzemogelijkheden.

Hoe maak je een keuze tussen al die gordijn- en tapijtstalen? Hoe weet je welke kleuren je wel en welke je beter niet met elkaar kunt combineren? Welke kleuren passen bij de ruimtes en bij jou? Welke gordijnstof kies je en wat leg je op de vloer? Mooie gordijnen of vloerbedekking kopen is één, van je huis je thuis maken is twee.

Styling speelt hierbij een belangrijke rol. Het gaat vooral om de kunst van het combineren, om raamdecoratie en vloerbedekking in stijl, kleur en materiaal met elkaar in harmonie te brengen. Daarbij kunnen onze binnenhuisadviseurs je helpen en adviseren.


Koop met korting

Bekijk de acties