Gordijnen in Groesbeek en omgeving

Gordijnen zijn de sfeermakers in huis. Vooral in de woonkamer en slaapkamer zijn gordijnen onmisbaar. Uw wilt niet dat iedereen 's avonds bij u binnen kan kijken en daarom sluit u de overgordijnen zodra het donker wordt en u binnen het licht aan doet. Bij Wennekers Wooncentrum vindt u werkelijk alles op het gebied van gordijnen. Denk hierbij aan overgordijnen, gordijnstoffen, vitrages, inbetweens, gordijnen voor de kinderkamer en nog veel en veel meer.


Gordijnen Groesbeek omgeving Nijmegen.

Mooie gordijnen hebben een dubbele functie: ze kunnen de ruimte ’s avonds en ’s nachts verduisteren en dragen op een mooie manier bij aan het interieur. Benieuwd naar de verschillende soorten gordijnen, vitrages en ander woningtextiel? Kom naar onze showroom in Groesbeek in de omgeving van Nijmegen, Wijchen en Gennep. onze adviseurs kunnen u daar de verschillende gordijnen laten zien, bijvoorbeeld in combinatie met de vloeren uit ons assortiment.

 

Meer Woningtextiel vind u in onze showroom


Raambekleding,vloerbedekking, interieurstoffen en accessoires. Het maakt uw interieur compleet. Geeft een andere uitstraling aan de bestaande inrichting en zorgt voor smaak en sfeer. Met een veelheid aan materialen, technieken en kleurstellingen creëren wij uw eigen stijl. Speels, rustig strak of sfeervol. Rekening houdend met de lichtinval en aanwezige details. De mogelijkheden zijn legio.

Op zoek naar advies of inspiratie of beide? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.


Koop met korting

Bekijk de acties