Wie zijn wij


Bij Wennekers Wooncentrum werken uitsluitend fulltime medewerkers die de klant optimaal kunnen adviseren. “Alle medewerkers hebben verstand van zaken en kunnen de klant een compleet advies geven, zelfs via een 3D-presentatie van het door hem gewenste interieur of een tekening van de tekentafel.”


Waarom Wennekers?
 

Van ‘kant-en-klaar’ meubilair tot volledig op maat gemaakte meubelstukken, van modern tot klassiek. ‘Voor elke smaak en elke portemonnee verkopen wij interieurs naar wens.’ In onze sfeervolle showroom staan ter inspiratie complete woonconcepten opgesteld. Daarnaast kunnen mensen bij ons ook terecht voor vloeren tapijten en gordijnen. 

 

De klant ‘ontzorgen’

De medewerkers van Wennekers Wooncentrum begeleiden de klant niet alleen bij de aankoop van meubilair, ook in het vervolgtraject kunnen zij de klant ‘ontzorgen’. ‘Wij kunnen het totale ontwerp en de uitvoering hiervan verzorgen; van het geven van een kleuradvies en het opstellen van een lichtplan tot de opslag van meubelen en het verhuizen aan toe. In overleg is heel veel mogelijk.’

 

Extra service

Meubels inruilen is bij Wennekers Wooncentrum altijd mogelijk. Al bijna 60 jaar bieden wij deze extra service aan onze klanten. Het grote voordeel is, dat men verlost is van de oude meubels zonder hiervoor op pad te moeten en dat de inruilwaarde wordt verrekend met het eindbedrag van de offerte. Wennekers Wooncentrum biedt deze extra service graag aan, voor ons een kleine moeite en voor onze klant een groot gemak.

Het voordeel van uw oude meubels inruilen:

• u krijgt een goede inruilprijs voor uw oude meubel(s);

• geen gesleep met uw oude meubels, wij nemen ze voor u mee.

Wennekers Wooncentrum heeft zich de afgelopen jaren flink ontwikkeld. “We zijn van een dorpswinkel uitgegroeid tot een grote speler op de interregionale markt. Ook onze collectie is in deze verandering meegegaan. We verkopen weliswaar nog steeds ook de klassieke stijl waar we van oorsprong om bekend staan, maar daarnaast bieden we een uitgebreide selectie moderne- en lifestyle interieurs. Je vindt bij ons merken als Jori, Touché, Cloak, Interstar, Tables 4you, Jess en ons huismerk NovaStyl. Jong en oud kunnen bij ons slagen!

 

Advies op maat

Persoonlijk advies op maat, met het navigram 3d tekenprogramma kunnen wij uw woonkamer in een hand omdraai drie dimensionaal presenteren, Uw nieuwe meubels kunnen nu eenvoudig ingepland worden.

U kunt nu direct zien of uw nieuwe meubelstuk past in uw woonkamer, en of u de juiste kleur van de bekleding hebt uitgezocht. Met een kleurprint kunt u thuis al genieten van uw nieuwe aankoop.

Een goed begin is het halve werk download het formulier hieronder voor uw eigen situatie schets, zo komt u goed voorbereid bij ons binnen en kunnen wij u direct goed en deskundig adviseren.

 

Formulier situatie schets

 

3D Interieur impressie

Bij Wennekers Wooncentrum treft u 8.000 m2 woonideeën en inspiratieBij Wennekers Wooncentrum vindt u meubelen van topmerken in vele stijlen. In onze sfeervolle showroom tonen wij u prachtige interieurs en complete woonconcepten maar ook comfortabele fauteuils en verlichting. Elke vierkante meter biedt u inspiratie voor een metamorfose van uw huis.

- Hét wooncentrum voor het inrichten van uw woning.

- Hét wooncentrum voor volledig op maat geproduceerde (relax) fauteuils

- Hét wooncentrum voor advies aan huis.

- Hét wooncentrum voor al uw verlichting.

 

Voor wie van wonen weet

Wennekers Wooncentrum heeft een metamorfose ondergaan sinds wij dealer zijn geworden van de beroemde NovaStyl collection. Een zeer hoogwaardige en betaalbare internationale meubelcollectie die van alle stijlen thuis is. Van eigentijds design tot tijdloos klassiek.

 

Wennekers Service Waarborg

 

* Ruime keuze uit vele woonstijlen met bijpassende accessoires;

* Deskundige fulltime adviseurs geeft u uitgebreid advies;

* Gratis vers kopje koffie;

* Gratis ruime parkeergelegenheid voor de deur;

* Gratis opslag bij latere levering;

* Gratis aflevering van de door u bestelde meubels;

* 11.000 m2 showroom;

* Indien u geen eigen vervoer heeft, halen wij u graag thuis op;

* Alle eiken meubelen zijn in 14 kleuren leverbaar;

* Uw adviseur aan huis;

* Mogelijkheid tot het inruilen van uw oude meubelen!;

* Onze bezorgers laten uw woning weer netjes achter;

* Eigen service dienst.

 

Onderhoudsproducten

Meubelen dienen uiteraard goed onderhouden te worden, daarom leveren wij diverse onderhoudsproducten. 

Houten meubel zijn er tegenwoordig ook in diverse uitvoeringen in zowel lak als olie afwerkingen. Ook hiervoor bent u bij ons op het juiste adres. Bescherm uw parket, tegel of kurk vloer en bestel nu ONLINE. Laat het (uit)einde van de stoelpoot niet het einde van uw mooie vloer zijn. Klik op het onderstaande logo voor meer informatie.