De Toekomst

Relaxfauteuils

Relaxfauteuils van De Toekomst bij Wennekers Wooncentrum

✔ Handgemaakt  ✔ Ruim assortiment  ✔ Persoonlijk advies

Een visie op zitten. Bij meubelfabriek De Toekomst weten ze hoe je maximaal ontspant op je stoel of bank. De vakmensen bij het Nederlandse familiebedrijf ontwerpen comfortabele zitmeubelen en vervaardigen die op ambachtelijke wijze. Wil jij ervaren hoe comfort, functionaliteit en ergonomie samenkomen? Onze ervaren adviseurs vertellen je graag over de mogelijkheden voor in jouw woonkamer.

Relaxfauteuils van De Toekomst

In een relaxfauteuil van De Toekomst ontspan je van top tot teen. En daar hoef je weinig moeite voor te doen. Met het exclusieve bedieningssysteem van De Toekomst, verstel je de stoel in een handomdraai. Zo zet je de hoofdsteun, rugleuning, voetensteun en het zitvlak afzonderlijk van elkaar in de ideale stand. En kun je wel wat hulp gebruiken bij het opstaan, dan profiteer je optimaal van de sta-op-functie. Naast alle praktische voordelen, denkt De Toekomst trouwens ook aan je interieur. De elegante relaxstoelen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen.

Meer dan alleen zitcomfort

Meubelfabriek De Toekomst combineert ambachtelijk handwerk met geavanceerde technologie. En juist omdat die technologie zich blijft ontwikkelen, hebben innovatie en productontwikkeling alle aandacht. Bekijk de nieuwste collectie in onze winkel voor de laatste trends. De relaxfauteuils zitten niet alleen erg comfortabel, ze zijn ook nog eens ergonomisch.

Bovendien geven de ontwerpers van De Toekomst de stoelen een moderne uitstraling.

Kies je eigen fauteuil

Een verende fauteuil met een lage of hoge zit. Een draaifauteuil met een roestvrij stalen of een gestoffeerd onderstel. Een relaxfauteuil met handmatige of elektrische bediening. Of je nu gaat voor een luxe fauteuil of een nog luxere relaxfauteuil, je bepaalt je eigen comfort.

Wennekers Wooncentrum heeft stoelen van De Toekomst in diverse modellen en uitvoeringen. Ken je de Twice, de Smart of de Magic4 al? Misschien staat één van deze topfauteuils binnenkort wel in jouw woonkamer. Bij ons probeer je ze allemaal uit.

De Toekomst collectie bij Wennekers Wooncentrum

interieuradvies

Wennekers Wooncentrum, jouw De Toekomst specialist in de regio Nijmegen, Malden en Wijchen.

Wennekers Wooncentrum is dé De Toekomst specialist bij jou in de buurt. Wij hebben een ruim assortiment De Toekomst relaxfauteuils, bijzetfauteuils, eetkamerfauteuils, banken en meer! Wij kijken graag samen in onze showroom in Groesbeek naar de mogelijkheden bij jou thuis.

De Toekomst bij Wennekers Wooncentrum in de regio Nijmegen, Malden en Wijchen

Relaxfauteuils
Bijzetfauteuils
Eetkamerfauteuils
Banken
Accesoires

Inspiratie nodig voor je woonkamer? Kijk in ons Lookbook.