Vloeren

Vloeren in Groesbeek omgeving Nijmegen, Wijchen en Gennep

Mooie vloeren dragen op een krachtige manier bij aan het interieur, terwijl ze bovendien uitermate functioneel zijn. Bij Wennekers Wonen kiest u voor kwalitatief hoogwaardige materialen, voor een vloer waar u jarenlang met veel plezier op leeft.

We zijn al meer dan 65 jaar uw specialist in vloeren, uiteraard in verschillende materialen en tal van bijzondere dessins en designs. Kom naar onze showroom in Groesbeek in de omgeving van Nijmegen, Wijchen en Gennep. Onze adviseurs laten u graag de verschillende vloeren zien en zorgen voor een persoonlijk advies op maat.

Tapijt, laminaat en PVC vloeren omgeving Nijmegen

Bekijk bijvoorbeeld de vloeren van tapijt om in de slaapkamer fijn uit bed te kunnen stappen en dit door te leggen naar de gang of overloop. Liever laminaat laten leggen of gaat uw voorkeur toch uit naar een PVC vloer? We zorgen er met de verschillende materialen voor de vloeren voor dat we u daar goed over kunnen adviseren of u op uw gemak inspiratie op kunt komen doen. Bekijk de verschillende vloeren en laat u meer vertellen over de hoge kwaliteit daarvan.

Karpetten, vloerkleden en vinyl vloeren omgeving Nijmegen

Dat geldt uiteraard ook voor onze karpetten en de vinyl vloeren bij ons uit het assortiment. U kunt online alvast een kijkje nemen en de verschillende materialen bekijken. We nodigen u graag uit bij ons in de showroom, waar u de vloeren zelf kunt ervaren en we u graag helpen de juiste kleur en een mooi ontwerp bij de rest van uw interieur te kiezen. Bovendien hebben we een eigen servicedienst, waardoor we de vloeren tevens kunnen leggen of u meer kunnen vertellen over het eventuele onderhoud daarvan.

Service

Al 65 jaar uw woonspecialist
8.000m2 wooninspiratie
Persoonlijk advies op maat
Eigen service dienst

Interieuradvies
op maat

Maak nu een afspraak